Slimme tips van onze Azure experts.

Tip van Dirk:

“Azure kan eenvoudig worden geïntegreerd met uw bestaande IT-omgeving.”

Uw bestaande IT-omgeving uitbreiden: Azure kan eenvoudig worden geïntegreerd met uw bestaande IT-omgeving via het grootste netwerk van veilige particuliere verbindingen, hybride database- en opslagoplossingen en gegevensopslag- en versleutelingsfuncties, zodat uw middelen beschikbaar zijn waar u ze nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan uw bestanden, mappen of zelfs complete VM’s die u veilig back-uppen naar Microsoft Azure.

Tip van Veerle:

“Door de flexibiliteit die CSP biedt kunnen uw klanten eenvoudig kennismaken met de nieuwste Microsoft oplossingen.”

Laat uw klant eenvoudig kennis maken met de nieuwste Microsoft oplossingen: Door de flexibiliteit die CSP biedt kunnen uw klanten eenvoudig kennismaken met de nieuwste Microsoft oplossingen. Zo kunt u eenvoudig Office 365 of één van de andere Microsoft diensten één of twee maanden aanzetten bij u klanten zodat zij kunnen ervaren wat dit voor hen te bieden heeft. Bevalt het niet, zet u de dienst na een periode gewoon uit, smaakt het naar meer dan laat u het natuurlijk staan. Op deze manier kunt u samen met de juiste mensen bij uw klanten bepalen of deze oplossing meerwaarde kan bieden voor de organisatie. U creëert hiermee eenvoudig een extra contactmoment met uw klanten wat u tevens verkoopkansen biedt.

Tip van Helen:

“U kunt clouddiensten gemakkelijk op- en afschalen, waardoor u alleen betaalt voor wat u ook écht nodig heeft.”

Betalen voor het gebruik: U kunt clouddiensten gemakkelijk op- en afschalen, waardoor u alleen betaalt voor wat u ook écht nodig heeft. Handig wanneer u bijvoorbeeld werkt met een variabel aantal medewerkers. Zo betaalt u nooit meer te veel voor onbenutte IT-resources.

U hoeft niet in één keer fors te investeren in de aanschaf en implementatie van nieuwe hard- en software. De kosten worden verspreid over een langere periode en zijn een stuk voorspelbaarder. Zo kunt u uw IT-budget veel effectiever inzetten. Doordat u geen servers meer op uw locatie heeft staan, bent u ook geen kosten meer kwijt voor stroom, koeling en onderhoud indien er iets met uw hardware gebeurt.

Tip van Jeroen:

“Microsoft vervult een toonaangevende rol binnen de branche in de bescherming en privacy van uw gegevens.”

Veilig werken in de Cloud: Microsoft vervult een toonaangevende rol binnen de branche in de bescherming en privacy van uw gegevens. Microsoft was de eerste Cloud provider die door de gegevensbeschermingsautoriteiten van de Europese Unie werd erkend voor haar streven om aan de strenge EU-privacywetgeving te voldoen.

De statistieken wijzen uit dat ook het MKB steeds vaker slachtoffer is van cybercriminaliteit. Dit stelt hogere en complexere eisen aan de beveiliging van data. Daarom kiezen ook kleinere bedrijven steeds vaker voor Microsoft om verzekerd te zijn van professionele security. Door gebruik te maken van betrouwbare clouddiensten, wordt uw data opgeslagen in een gecertificeerd datacenter met hoogwaardige beveiliging en databescherming. Zo bent u ervan verzekerd dat cybercriminelen geen toegang hebben tot uw waardevolle data.

Tip van Tim:

“Azure ondersteunt een groot aantal besturingssystemen, programmeertalen, frameworks, hulpprogramma’s, databases en apparaten.”

Een open en flexibel platform: Azure ondersteunt een groot aantal besturingssystemen, programmeertalen, frameworks, hulpprogramma’s, databases en apparaten. Zet eenvoudige tot complexe projecten op binnen een consistente portal met behulp van stevig geïntegreerde cloudservices, zodat u uw apps snel kunt ontwikkelen, implementeren en beheren. Of u nu toepassingen op internetschaal of eenvoudige mobiele apps bouwt, u kunt uw product sneller en eenvoudiger ontwikkelen en herhalen met behulp van de geïntegreerde hulpprogramma’s, API’s en analytische gegevens in Azure.