U bent overtuigd van de kwaliteiten van Azure, maar hoe gaat u het nou aan uw klanten verkopen? Adviseer uw klanten met de BlueDolphin Azure Scan!

Om een eerste gesprek over Azure bij uw klant aan te kunnen gaan adviseren wij om eens te kijken naar de BlueDolphin Azure Scan. Deze scan helpt u met antwoorden op vragen die uw klant wellicht heeft zoals:

  • Wat kan ik naar de cloud migreren?
  • Welke voordelen levert dat op?
  • Hoe integreert dat met wat niet wordt gemigreerd?
  • Hoe zet ik mijn eerste stap naar de cloud?

Exclusief voor (potentiële) Copaco CSP partners hebben we een tool laten ontwikkelen die kan worden ingezet voor het midden- en kleinbedrijf (MKB). U kunt deze scan met uw bestaande klantkennis en inventarisatie tool (MAP) zelf maken zonder tijd van uw klant te vragen.

Waar inventarisaties als deze het voor uw klant normaal gesproken geld kost, kunt u dit uw klant als extra service dus gratis aanbieden. Door het uitvoeren van de BlueDolphin Azure Scan kunt u het volgende voor uw klant in kaart brengen:

  • Hoe voordelen kunnen worden behaald door de inzet van Microsoft Azure en in welke stappen naar Azure kan worden gemigreerd
  • ROI berekeningen
  • Kosten (huidige) on premise omgeving vs. Azure

Dit alles wordt samengevat in een handig rapport wat u bij uw klant kunt bespreken. Hierdoor bent u in staat om een op maat gesneden advies over Azure te geven. Om een goede BlueDolphin Azure Scan uit te kunnen voeren adviseren wij dit in te zetten bij klanten met tenminste 5 servers/VM’s.

Om deze scan bij één of meerdere van uw klanten uit te kunnen voeren raden wij aan u via onderstaand formulier aan te melden voor de workshop op vrijdag 8 december a.s.

Aanmelden eendaagse workshop


Scan nog niet gedaan? Download hier de werkinstructie.

* Deze scan is gratis voor Copaco CSP partners, voor alle andere partners zullen kosten in rekening worden gebracht.