In 3 simpele stappen aan de slag met Microsoft Azure of Copaco Hyper-V Cloud

Om u te helpen bij een eerste (of wellicht volgende) stap met Microsoft Azure of Copaco Hyper-V Cloud hebben we een exclusieve whitepaper opgesteld. Dit document is speciaal voor u als partner van Copaco helemaal gratis.

Via de whitepaper leggen we in 3 simpele stappen uit op welke manier u beide technologieën bij uw klanten kunt aanbieden en inzetten. Zo bespreken we wat een goed beginpunt kan zijn om met Microsoft Azure of Copaco Hyper-V Cloud aan de slag te gaan. Daarnaast laten we zien welke kansen er op het gebied van de cloud zijn en voor welk type klanten de oplossingen relevant zijn. Tot slot omschrijven we wat in de praktijk geschikte scenario’s zijn én hoe u hier concreet mee aan de slag kunt gaan.

We willen u met behulp van de whitepaper dan ook graag nieuwe inzichten geven over het aanbieden en gebruik van Microsoft Azure en Copaco Hyper-V Cloud. Heeft u na het lezen van de whitepaper nog vragen of wilt u meer uitleg? Dan staan wij met zowel technische als commerciële ondersteuning voor u klaar! U kunt een e-mail sturen naar 2tcloud@copaco.com of ons bellen via 040 – 230 63 40.